AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« : 19 Kasım 2009, 11:20:08 » |
|
Rabbim! Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin…
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hüzünseli
Site Admin
Tiryaki Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2009, 12:07:09 » |
|
Allah razı olsun hacer abla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cahiliyet_dusmani
Altın Üye
BUGÜNDE ÖLMEDİM ANNE..
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2009, 18:45:46 » |
|
emeğinize sağlık sağolun..
|
|
|
|
|
|
LEYLAN OLMAYINCA MECNUN OLSAN NEYE YARAR YEĞEN..
|
|
|
AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2009, 20:02:07 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Rabbim! Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin…
RABBİM SİZLERDENDE RAZI OLSUN...
OKUYAN YÜREKLERİNİZE SAGLIK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^Sevilay^^
Süper Admin
Moderatör
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2009, 20:50:08 » |
|
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( Allah razı olsun abla..
|
|
|
|
|
|
 Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?
|
|
|
AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2009, 17:11:31 » |
|
ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nil_ecem
esra
Gelişmiş Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2009, 17:32:52 » |
|
amin amin  :'(allah razı olssun abla
|
|
|
|
|
|
yaradılan sew yaradandan ötürü
|
|
|
AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Kasım 2009, 00:53:40 » |
|
ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuana2324
Moderatör
( TuAnA ) GüL KoKuLu PeYgAmBeRim.....
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2009, 20:07:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Kasım 2009, 20:43:39 » |
|
-------------------------------------------------------------------------------- Rabbim! Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, tekrar pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim Çoğalan acılarımı sil yüreğimden Günahlarım çok, ellerim boş geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Sadece senin yoluna… Sadece senin…
alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^^Sevilay^^
Süper Admin
Moderatör
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #10 : 26 Kasım 2009, 09:13:52 » |
|
SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim 
|
|
|
|
|
|
 Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?
|
|
|
AKEVLER[HACER]
Usta Üye
İlahi Dinle
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Kasım 2009, 10:40:31 » |
|
OKUYAN YÜREYİNİZE SAGLIK..
100 YA ALLAH YOLLUYORUM..SİZLERE..