Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu Gün Seni Anlatan 2 kelime Nedir?  (Okunma Sayısı 840 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuana2324
Moderatör
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

( TuAnA ) GüL KoKuLu PeYgAmBeRim.....

İlahi Dinle

İlahi Dinle

« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2009, 12:48:58 »

aklı karışık ve mutsuz:(

kurde
Yeni Üye
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

İlahi Dinle

İlahi Dinle

« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2009, 14:55:06 »

evet benı anlatan ıkı kelıme huzurlu ve umıtlı tuana kardesım dedıgın gıbı elde olmayan bırsey ama sedece elde olmayan bırsey Rabbımden umudını kesmedıkce hıc bır sey asılmaz gelmez ben yıllardan berı ılkı defa bu kadar huzurluyum ılklerde senın gıbı dusunup elde olmayan bırsey dıyıp kestırıp atıyordum hayatımızı Rabbımın elıne bıraktıkmı kendı ısteklerımızı kenara attıkmı ve sadece ondan medet umdukmu hayatımızda karsımıza cıkıcacak zorluklar onun elıyle ıtılıverıyor  bu bırden bıre olucak sey degıl bılıyoruz sadece verılecek zaman ıcın bıraz sabır Rabbım hepımızın Yar ve Yardımcısı olsun selametle
tuana2324
Moderatör
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

( TuAnA ) GüL KoKuLu PeYgAmBeRim.....

İlahi Dinle

İlahi Dinle

« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2009, 15:50:14 »

evet benı anlatan ıkı kelıme huzurlu ve umıtlı tuana kardesım dedıgın gıbı elde olmayan bırsey ama sedece elde olmayan bırsey Rabbımden umudını kesmedıkce hıc bır sey asılmaz gelmez ben yıllardan berı ılkı defa bu kadar huzurluyum ılklerde senın gıbı dusunup elde olmayan bırsey dıyıp kestırıp atıyordum hayatımızı Rabbımın elıne bıraktıkmı kendı ısteklerımızı kenara attıkmı ve sadece ondan medet umdukmu hayatımızda karsımıza cıkıcacak zorluklar onun elıyle ıtılıverıyor  bu bırden bıre olucak sey degıl bılıyoruz sadece verılecek zaman ıcın bıraz sabır Rabbım hepımızın Yar ve Yardımcısı olsun selametle

haklısınız efendım.. amin  inşallah. selam ve dua ile...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: